Centrum Kulturalne w Przemyślu - Instytucja Kultury Województwa Podkarpackiego
  • Czcionka
  • A- A A+
  • kontrast
  • Biuletyn Informacji Publicznej
    podkarpackie logo
  • STRONA GŁÓWNA
  • AKTUALNOŚCI
  • IMPREZY CYKLICZNE
    • Muzyka
    • Teatr, poezja
    • Film
    • Folklor
    • Taniec
    • Plastyka
    • Interdyscyplinarne
  • WYSTAWY
  • KINO CENTRUM
    • Repertuar
    • DKF "Filmiarnia"
    • Cennik
    • Nasze kino
  • FOTOGALERIE
  • MULTIMEDIA
  • O NAS
    • Historia
    • Działalność
    • Struktura
    • Baza
    • Listy gratulacyjne, podziękowania
    • Logo CK do pobrania
    • Polityka prywatności
    • Statut
    • Polityka ochrony małoletnich
    • Procedura zgłoszeń wewnętrznych
  • BILETY
  • KONTAKT
  • STRONA GŁÓWNA
  • AKTUALNOŚCI
  • IMPREZY CYKLICZNE
    • Muzyka
    • Teatr, poezja
    • Film
    • Folklor
    • Taniec
    • Plastyka
    • Interdyscyplinarne
  • WYSTAWY
  • KINO CENTRUM
    • Repertuar
    • DKF "Filmiarnia"
    • Cennik
    • Nasze kino
  • FOTOGALERIE
  • MULTIMEDIA
  • O NAS
    • Historia
    • Działalność
    • Struktura
    • Baza
    • Listy gratulacyjne, podziękowania
    • Logo CK do pobrania
    • Polityka prywatności
    • Statut
    • Polityka ochrony małoletnich
    • Procedura zgłoszeń wewnętrznych
  • BILETY
  • KONTAKT
  • Jesteś tutaj:  
  • CK Przemyśl
  • FOTOGALERIE
  • 2023
  • Warsztaty Kulinarne dla szkół gastronomicznych - Basznia Dln 2023
  • „Bigosek” z ryb słonych z konfektem z szałwii i musztardą piernikową

    bigosek z ryb slonych z konfektem z szalwii i musztarda piernikowa bigosek z ryb slonych z konfektem z szalwii i musztarda piernikowa
       bigosek    z ryb slonych z konfektem z szalwii i musztarda piernikowa

    „Bigosek” z ryb słonych z konfektem z szałwii i musztardą piernikową

  • Adrian Ordakowski - edukator z Muzeum w Wilanowie

    adrian ordakowski edukator z muzeum w wilanowie adrian ordakowski edukator z muzeum w wilanowie
    adrian ordakowski   edukator z muzeum  w wilanowie

    Adrian Ordakowski - edukator z Muzeum w Wilanowie

  • Edukatorzy i szefowie kuchni z Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie

    edukatorzy i szefowie kuchni z muzeum palacu krola jana iii w wilanowie edukatorzy i szefowie kuchni z muzeum palacu krola jana iii w wilanowie
    edukatorzy i szefowie kuchni z muzeum palacu krola jana iii w wilanowie

    Edukatorzy i szefowie kuchni z Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie

  • Kasza z wiśni z kołaczem migdałowym i konfektem figowym

    kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym 1 kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym 1
    kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym  1

    Kasza z wiśni z kołaczem migdałowym i konfektem figowym

  • Kasza z wiśni z kołaczem migdałowym i konfektem figowym

    kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym 2 kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym 2
    kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym  2

    Kasza z wiśni z kołaczem migdałowym i konfektem figowym

  • Kasza z wiśni z kołaczem migdałowym i konfektem figowym

    kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym 3 kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym 3
    kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym  3

    Kasza z wiśni z kołaczem migdałowym i konfektem figowym

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 1 warsztaty czesc praktyczna 1
    warsztaty   czesc praktyczna  1

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 3 warsztaty czesc praktyczna 3
    warsztaty   czesc praktyczna  3

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 4 warsztaty czesc praktyczna 4
    warsztaty   czesc praktyczna  4

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 5 warsztaty czesc praktyczna 5
    warsztaty   czesc praktyczna  5

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 6 warsztaty czesc praktyczna 6
    warsztaty   czesc praktyczna  6

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 7 warsztaty czesc praktyczna 7
    warsztaty   czesc praktyczna  7

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 8 warsztaty czesc praktyczna 8
    warsztaty   czesc praktyczna  8

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 9 warsztaty czesc praktyczna 9
    warsztaty   czesc praktyczna  9

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 10 warsztaty czesc praktyczna 10
    warsztaty   czesc praktyczna  10

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 11 warsztaty czesc praktyczna 11
    warsztaty   czesc praktyczna  11

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 12 warsztaty czesc praktyczna 12
    warsztaty   czesc praktyczna  12

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 13 warsztaty czesc praktyczna 13
    warsztaty   czesc praktyczna  13

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 14 warsztaty czesc praktyczna 14
    warsztaty   czesc praktyczna  14

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 15 warsztaty czesc praktyczna 15
    warsztaty   czesc praktyczna  15

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 16 warsztaty czesc praktyczna 16
    warsztaty   czesc praktyczna  16

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 17 warsztaty czesc praktyczna 17
    warsztaty   czesc praktyczna  17

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 18 warsztaty czesc praktyczna 18
    warsztaty   czesc praktyczna  18

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 19 warsztaty czesc praktyczna 19
    warsztaty   czesc praktyczna  19

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 20 warsztaty czesc praktyczna 20
    warsztaty   czesc praktyczna  20

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 21 warsztaty czesc praktyczna 21
    warsztaty   czesc praktyczna  21

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 22 warsztaty czesc praktyczna 22
    warsztaty   czesc praktyczna  22

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 23 warsztaty czesc praktyczna 23
    warsztaty   czesc praktyczna  23

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 24 warsztaty czesc praktyczna 24
    warsztaty   czesc praktyczna  24

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna 25 warsztaty czesc praktyczna 25
    warsztaty   czesc praktyczna  25

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część praktyczna

    warsztaty czesc praktyczna warsztaty czesc praktyczna
    warsztaty   czesc praktyczna

    warsztaty - część praktyczna

  • warsztaty - część teoretyczna

    warsztaty czesc teoretyczna 1 warsztaty czesc teoretyczna 1
    warsztaty   czesc teoretyczna  1

    warsztaty - część teoretyczna

  • warsztaty - część teoretyczna

    warsztaty czesc teoretyczna 2 warsztaty czesc teoretyczna 2
    warsztaty   czesc teoretyczna  2

    warsztaty - część teoretyczna

  • warsztaty - część teoretyczna

    warsztaty czesc tepretyczna warsztaty czesc tepretyczna
    warsztaty   czesc tepretyczna

    warsztaty - część teoretyczna

  • wszyscy uczestnicy warsztatów

    wszyscy uczestnicy warsztatow wszyscy uczestnicy warsztatow
    wszyscy uczestnicy warsztatow

    wszyscy uczestnicy warsztatów

  • zakończenie warsztatów

    zakonczenie warsztatow zakonczenie warsztatow
    zakonczenie warsztatow

    zakończenie warsztatów

  • Zespół Szkół Spożywczych i Biznesowych w Jarosławiu

    zespol szkol spozywczych i biznesowych w jaroslawiu zespol szkol spozywczych i biznesowych w jaroslawiu
    zespol szkol spozywczych i biznesowych w jaroslawiu

    Zespół Szkół Spożywczych i Biznesowych w Jarosławiu

  • Zespół Szkół Technicznych w Leżajsku

    zespol szkol technicznych w lezajsku zespol szkol technicznych w lezajsku
    zespol szkol technicznych w lezajsku

    Zespół Szkół Technicznych w Leżajsku

  • ZS Centrum Kształcenia Rolniczego w Oleszycach

    zs centrum ksztalcenia rolniczego w oleszycach zs centrum ksztalcenia rolniczego w oleszycach
    zs centrum ksztalcenia rolniczego w oleszycach

    ZS Centrum Kształcenia Rolniczego w Oleszycach

  • ZS im. Wincentego Witosa w Zarzeczu

    zs im. wincentego witosa w zarzeczu zs im. wincentego witosa w zarzeczu
    zs im. wincentego witosa w zarzeczu

    ZS im. Wincentego Witosa w Zarzeczu

  •    bigosek    z ryb slonych z konfektem z szalwii i musztarda piernikowa
  • adrian ordakowski   edukator z muzeum  w wilanowie
  • edukatorzy i szefowie kuchni z muzeum palacu krola jana iii w wilanowie
  • kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym  1
  • kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym  2
  • kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym  3
  • warsztaty   czesc praktyczna  1
  • warsztaty   czesc praktyczna  3
  • warsztaty   czesc praktyczna  4
  • warsztaty   czesc praktyczna  5
  • warsztaty   czesc praktyczna  6
  • warsztaty   czesc praktyczna  7
  • warsztaty   czesc praktyczna  8
  • warsztaty   czesc praktyczna  9
  • warsztaty   czesc praktyczna  10
  • warsztaty   czesc praktyczna  11
  • warsztaty   czesc praktyczna  12
  • warsztaty   czesc praktyczna  13
  • warsztaty   czesc praktyczna  14
  • warsztaty   czesc praktyczna  15
  • warsztaty   czesc praktyczna  16
  • warsztaty   czesc praktyczna  17
  • warsztaty   czesc praktyczna  18
  • warsztaty   czesc praktyczna  19
  • warsztaty   czesc praktyczna  20
  • warsztaty   czesc praktyczna  21
  • warsztaty   czesc praktyczna  22
  • warsztaty   czesc praktyczna  23
  • warsztaty   czesc praktyczna  24
  • warsztaty   czesc praktyczna  25
  • warsztaty   czesc praktyczna
  • warsztaty   czesc teoretyczna  1
  • warsztaty   czesc teoretyczna  2
  • warsztaty   czesc tepretyczna
  • wszyscy uczestnicy warsztatow
  • zakonczenie warsztatow
  • zespol szkol spozywczych i biznesowych w jaroslawiu
  • zespol szkol technicznych w lezajsku
  • zs centrum ksztalcenia rolniczego w oleszycach
  • zs im. wincentego witosa w zarzeczu

Zobacz także

  • Wyniki i relacje
  • Regulaminy
  • Formularze zgłoszeniowe
  • Zespoły i kluby
  • Stowarzyszenia
  • Usługi
  • Projekty
  • Archiwum aktualności

Facebook CK Przemyśl

Muzeum Dziedzictwa Kresów Dawnej Rzeczypospolitej

Muzeum Dziedzictwa Kresów Dawnej Rzeczypospolitej

Archiwum

baner archiwum

Polski Teatr Ludowy we Lwowie

teatr_ludowy.jpg

Newsletter

Zgadzam się na Polityka prywatności
×
STOPKA
Centrum kulturalne w przemyślu

ul. Konarskiego 9, 37-700 Przemyśl
tel./fax (16) 678 20 09

Dane Kontaktowe
ck@ckprzemysl.pl
+48 16 678 20 09
Sekretariat CK Przemyśl
Poniedziałek – Piątek 8:00 - 16:00
Kino Centrum
Kasa kina czynna:

wtorek - niedziela: 14:00-20:00
i na godzinę przed każdym seansem

WAŻNE INFORMACJE

Polityka Prywatności
Deklaracja Dostępności
Mapa Strony

Biuletyn Informacji Publicznej

Realizacja: perfekcyjneStrony.pl
2022 © CK Przemyśl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Realizacja: perfekcyjneStrony.pl
2022 © CK Przemyśl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Informacje o plikach cookie

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.

  •    bigosek    z ryb slonych z konfektem z szalwii i musztarda piernikowa
  • adrian ordakowski   edukator z muzeum  w wilanowie
  • edukatorzy i szefowie kuchni z muzeum palacu krola jana iii w wilanowie
  • kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym  1
  • kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym  2
  • kasza z wisni z kolaczem migdalowym i konfektem figowym  3
  • warsztaty   czesc praktyczna  1
  • warsztaty   czesc praktyczna  3
  • warsztaty   czesc praktyczna  4
  • warsztaty   czesc praktyczna  5
  • warsztaty   czesc praktyczna  6
  • warsztaty   czesc praktyczna  7
  • warsztaty   czesc praktyczna  8
  • warsztaty   czesc praktyczna  9
  • warsztaty   czesc praktyczna  10
  • warsztaty   czesc praktyczna  11
  • warsztaty   czesc praktyczna  12
  • warsztaty   czesc praktyczna  13
  • warsztaty   czesc praktyczna  14
  • warsztaty   czesc praktyczna  15
  • warsztaty   czesc praktyczna  16
  • warsztaty   czesc praktyczna  17
  • warsztaty   czesc praktyczna  18
  • warsztaty   czesc praktyczna  19
  • warsztaty   czesc praktyczna  20
  • warsztaty   czesc praktyczna  21
  • warsztaty   czesc praktyczna  22
  • warsztaty   czesc praktyczna  23
  • warsztaty   czesc praktyczna  24
  • warsztaty   czesc praktyczna  25
  • warsztaty   czesc praktyczna
  • warsztaty   czesc teoretyczna  1
  • warsztaty   czesc teoretyczna  2
  • warsztaty   czesc tepretyczna
  • wszyscy uczestnicy warsztatow
  • zakonczenie warsztatow
  • zespol szkol spozywczych i biznesowych w jaroslawiu
  • zespol szkol technicznych w lezajsku
  • zs centrum ksztalcenia rolniczego w oleszycach
  • zs im. wincentego witosa w zarzeczu