-
1 1
- Seminarium kulinarne dla Kół Gospodyń Wiejskich pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe – MIĘSO W ROLI GŁÓWNEJ”, zorganizowane w ramach Festiwalu Dziedzictwa Kresów, Basznia Dolna, 02.07.2024 r., fot. CK Przemyśl.
- Seminarium kulinarne dla Kół Gospodyń Wiejskich pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe – MIĘSO W ROLI GŁÓWNEJ”, zorganizowane w ramach Festiwalu Dziedzictwa Kresów, Basznia Dolna, 02.07.2024 r., fot. CK Przemyśl.
-
2 2
- Seminarium „Kulinarne Tradycje Kresowe” – rejestracja uczestników, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium „Kulinarne Tradycje Kresowe” – rejestracja uczestników, fot. CK Przemyśl.
-
3 3
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
4 4
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe” – rejestracja uczestników, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe” – rejestracja uczestników, fot. CK Przemyśl.
-
5 5
Przedstawicielki Koła Gospodyń Wiejskich z Zamchu (woj. lubelskie), fot. CK Przemyśl
Przedstawicielki Koła Gospodyń Wiejskich z Zamchu (woj. lubelskie), fot. CK Przemyśl
-
6 6
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe” – rejestracja uczestników, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe” – rejestracja uczestników, fot. CK Przemyśl.
-
7 7
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, od lewej: Marta Tabaczek – dyrektor Gminnego Ośrodka Kultury w Lubaczowie i Agata Hemon – kierownik Działu Dziedzictwa i Edukacji Kulturowej CK Przemyśl, fot. CK Przemyśl.
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, od lewej: Marta Tabaczek – dyrektor Gminnego Ośrodka Kultury w Lubaczowie i Agata Hemon – kierownik Działu Dziedzictwa i Edukacji Kulturowej CK Przemyśl, fot. CK Przemyśl.
-
8 8
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, od lewej: Janusz Czarski – dyrektor Centrum Kulturalnego w Przemyślu i Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, od lewej: Janusz Czarski – dyrektor Centrum Kulturalnego w Przemyślu i Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
-
9 9
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
-
10 10
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, od lewej: dr Izabela Wodzińska – Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej i Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, od lewej: dr Izabela Wodzińska – Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej i Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
-
11 11
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, od lewej: dr Izabela Wodzińska i Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
- Rozpoczęcie seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, od lewej: dr Izabela Wodzińska i Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
-
12 12
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, dr Izabela Wodzińska, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, dr Izabela Wodzińska, fot. CK Przemyśl.
-
13 13
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
14 14
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
15 15
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
16 16
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
17 17
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
18 18
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
19 19
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, dr Izabela Wodzińska, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, dr Izabela Wodzińska, fot. CK Przemyśl.
-
20 20
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
21 21
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, dr Izabela Wodzińska, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, dr Izabela Wodzińska, fot. CK Przemyśl.
-
22 22
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
23 23
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
24 24
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
25 25
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
26 26
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
27 27
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, dr Izabela Wodzińska, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, dr Izabela Wodzińska, fot. CK Przemyśl.
-
28 28
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
29 29
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
30 30
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, Katarzyna Ignas – Muzeum w Przeworsku, Zespół Pałacowo-Parkowy, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, Katarzyna Ignas – Muzeum w Przeworsku, Zespół Pałacowo-Parkowy, fot. CK Przemyśl.
-
31 31
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
32 32
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
33 33
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
34 34
Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl
Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl
-
35 35
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
36 36
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
37 37
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
38 38
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, Katarzyna Ignas, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, Katarzyna Ignas, fot. CK Przemyśl.
-
39 39
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
40 40
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Uczestnicy seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
41 41
- Koło Gospodyń Wiejskich z Antonik, zwyciężczynie zeszłorocznej edycji konkursu „Kresowe Jadło” i Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
- Koło Gospodyń Wiejskich z Antonik, zwyciężczynie zeszłorocznej edycji konkursu „Kresowe Jadło” i Agata Hemon, fot. CK Przemyśl.
-
42 42
- Koło Gospodyń Wiejskich z Antonik, fot. CK Przemyśl.
- Koło Gospodyń Wiejskich z Antonik, fot. CK Przemyśl.
-
43 43
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, przedstawicielki Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej z Lubaczowa, Aleksandra Adamek, Monika Polczak, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, przedstawicielki Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej z Lubaczowa, Aleksandra Adamek, Monika Polczak, fot. CK Przemyśl.
-
44 44
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
- Seminarium pn. „Kulinarne Tradycje Kresowe”, fot. CK Przemyśl.
-
45 45
- Poczęstunek dla uczestników seminarium, fot. CK Przemyśl.
- Poczęstunek dla uczestników seminarium, fot. CK Przemyśl.
-
46 46
- Poczęstunek dla uczestników seminarium, fot. CK Przemyśl.
- Poczęstunek dla uczestników seminarium, fot. CK Przemyśl.